torstai 10. tammikuu 2013

Voiko olla rumempaa?

Koen nyt ihan asiakseni purkaa tänne ällötykseni myymäläämme juuri ilmestyneen tuoksun pakkauksen ulkomuodosta. Varmastikin erittäin tarpeeton ja informaatioköyhä postaus kaikin puolin, mutta oikeasti.

JustinBiebers_Girlfriend

Justin Bieberin uuden (no, Suomessa uuden) tuoksun pullo. Kuvat eivät tee tälle rumilukselle oikeutta, sen karmeutta ei pysty tallentamaan kameran keinoin. Niin muovinen. Niin mauton. Niin epäkäytännöllinen (kaatuu erittäin helposti). Niin – – halpis. Pompahtelevan muovikierukan sisällä on sydämen muotoinen pullo. Voi kuinka söpöä. Not.

Girlfriend

Kuva lainattu tästä blogista.

Ymmärrän, että Bieberin tuoksut on suunnattu teiniyleisölle, mutta miksi teinien makua loukataan näin raa’asti? Jos olen teini, tarkoittaako se että minua viehättävät halvat, 70-luvun neuvostoliittolaiselta lelulta näyttävät muovirimpulat? Vai onko nämä sittenkin suunniteltu leikki-ikäisille…?

JustinBiebersGirlfriend3

Kertokaa te olenko mä nyt jotenkin outo vai onko tämä pakkaus vain kertakaikkiaan järjettömän ruma?

(Believe me, pakkaus näyttää kuvissa 50 kertaa paremmalta kuin livenä.)


97 Responses to “Voiko olla rumempaa?”

 1. Myy kirjoitti:

  Ai kauhee :D

 2. Neuvostoliiton lapsi kirjoitti:

  Hieno mun mielestä!!!

  (Eivät 70-luvun neuvostoliittolaisеt lelut näytä siltä. Sanon jotta tietäisit :)

 3. VV kirjoitti:

  On se kyllä järkyttävä! Mutta varmasti kaupaksi menee bieber-faneille.. Terveisin teini :D

  Pakko vielä kysyä, että olethan töissä xxx:ssa? Eräs myyjä oli niin sun näköisesi, että jos se et ollut sinä, niin varmasti joku kadonnut identtinen kaksonen kyseessä! Meinasin mennä moikkaamaan, mutta en sitten uskaltanutkaan, koska en nähnyt sitä myyjää kovin läheltä enkä ollut aivan varma oletko se sinä. Yritin etsiä tietoa täältä blogistasi, mutta en löytänyt, tai sitten en vain hoksannut. :)

  • Sanni Sanni kirjoitti:

   Olin varmaankin kyseinen henkilö. :) Tosin en ole tuolla enää vakituisesti töissä kun irtisanouduin lähtiessäni syksyllä reissuun.

 4. milipili kirjoitti:

  Pitää varmaan siskontytölle tuo synttäreiks ostaa (ja pyytää paketoimaan), ellei aikuistu vajaassa vuodessa.

  !beibi beibi beibi uuuu!

 5. Iida kirjoitti:

  Täytyy sanoa, että pakkaus on kyllä hirveä omaan silmäänikin… Että vika ei todennäköisesti ole sinussa. :)

 6. EDL kirjoitti:

  No toi on just tommmone erilaine, erottuu sieltä tylsien lasipullojen seasta :D

 7. Mari kirjoitti:

  Joku mainitsikin vieterilelun, se minullekin tuli tuosta mieleen. Ja voin kuvitella sen heppoisen muovin mitä tuohon on käytetty. Kamalaa tuhlausta. Ihan oikeasti oli tuoksu millainen tahansa niin Bieber faneille tämä on suunnattu. Olen varmaan tylsä, mutta en voi muutenkaan käsittää näitä muusikkojen hajuvesiä. Lady Gaga tai Christina mikäseoli… En halua yhdistää käyttämääni tuoksua kehenkään laulajaan tai näyttelijään. Lisäksi halpishajuvedet saavat pääni kipeäksi. Eikä se johdu edes hinnasta, jotkut merkkihajuvedet tekee ihan saman. Tuoksu se on mikä ratkaisee, mutta myönnän, että yhdistän räikeät värit ylimakeisiin ja halpoihin hajuvesiin. Täysin mustat pullot taas ovat yleensä liian myskin tuoksuisia ja voimakkaita makuuni. Että kyllä sitä joskus voi jo visuaalisesti päätellä mistä tuoksuista itse voisi pitää. :)

 8. ella kirjoitti:

  Värimaailmasta tulee mieleen 90-luvun Barbie-krääsä ja muotoilusta Slinky-vieterilelu. Omalla tavallaan hauskan näköinen, mutta ei todellakaan hengi sellaista yleellisyyden tai tyylikkyyden tuntua, mihin monien hajuvesien pulloissa on pyritty. Toisaalta luulen, että kukaan ei ainakaan koe olevansa liian nuori käyttämään tuoksua ts. ”näyttää mummoparfyymiltä”-ennakkoluulot eivät estä teinejä tuota kokeilemasta.

 9. marski! kirjoitti:

  Heips Sanni! Tähän postaukseen onkin hyvä väli sanoa, että sinun innoittamanasi menin tilaamaan sen a-z guiden adlibrikseltä, otin vaan sen vähän uudemman painoksen missä oli ehkä vähemmän tietokirjamainen kansi ;D! Innolla jo odotan lukuhetkiä kirjan parissa enkä malta odottaa, mitkä käyttämistäni tuoksuista on lytätty ja mitkä ylistetty maasta taivaisiin :’D kiitos siis sinulle! Ja oot muuten aina töissä niin freesin näköinen ja hyväntuulinen kun satun käymään, niinku kaikki teillä, ja aina tulee hyvä mieli kun käyn :) ostan ihan perus isadoran ripsarinkin ihan periaatteesta teiltä ennemmin kuin vaikka xxx:sta vaikkei olis muuta asiaa sinne suunnalle :)

  • Sanni Sanni kirjoitti:

   Tosi kiva kuulla! :) Välitin palautteen myymäläpäälliköllekin. :)

   Editoin vain pois tuon kilpailijan nimen niin ettei tule mitään ”Jaahas, täällä annetaan ymmärtää että toiset ketjut on parempia kuin toiset” -fiilistä. ^_^

   • marski! kirjoitti:

    Kyllä sielläkin on ihan mukava käydä, teillä on vaan niin lämmin fiilis :) mut joo ehkä se editointi on ihan hyvä asia loppupeleissä :)

  • Finventures kirjoitti:

   Mahtavaa että satuin bongaamaan tämän kommentin. Olin tilaamassa itselleni sitä kirjaa ”joululahjaksi” Amazonista. Ei tullut Adlibris mieleen!

   Ja kyllä, tämän blogin innoittamana tuon kirjan haluan ;)

 10. Finventures kirjoitti:

  ”70-luvun neuvostoliittolaiselta lelulta näyttävät muovirimpulat”

  Nauratti niin kovasti :D :D :D

 11. candycane kirjoitti:

  Jee, rakastan näitä postauksia, noin viikko sitten ajattelin ehdottaa että postaisit taas kauheista parfyymupulloista niin kuin silloin aikoja sitten Morganeista!

  Mulla oli lapsena just tuollainen värikäs vieterilelu :) Hajuvesipullo ei siis ole ensimmäinen asia joka tuosta tulee mieleen :DD Aivan kauhea. Jotenkin tuo pullo ei sovi myöskään tuoksun nimeen lainkaan… Olen huomannut, että nimenomaan julkkistuoksujen pullot ovat lähes aina todella rumia tai ainakin halvan näköisiä (eiväthän ne itse tuoksut mitään arvoikkaita olekaan). Ja ja, tunnen että nyt on sopiva hetki jakaa inhotukseni tätä Rihannan Rebelle-tuoksun pulloa kohtaan: http://fimgs.net/images/perfume/nd.13442.jpg

  Olisi kiva saada joskus markkinointitiimin selitys näille suohirviön näköisille pulloille, MITÄ IHMETTÄ näillä on yritetty hakea?? :D

  • Sanni Sanni kirjoitti:

   Jaan tunteesi Rihannan Rebelleä kohtaan…. Joka ikinen kerta kun katson sitä en voi olla miettimättä, ”Kuka sai läpi tämän pullon??”

 12. Jenna kirjoitti:

  Aaaaa, ihan järkyttävä! 15-vuotiaana saattaisin kuuluakin tuoksun kohderyhmään, mutta ei kyllä iske yhtään. Kuten ei myöskään herra itse, tai ainakaan sen musiikki, hyh.

 13. heidi kirjoitti:

  Siis toihan on just makee! :D Ainakin keksitty jotain uutta. Rihannan hajuvesien pullot on kyllä kaameita, siinä oon samaa mieltä.

 14. 2000 kirjoitti:

  Järkyttävä. Ei tuolle oikein mitään muuta sanaa keksi.

 15. Tiltu Kultu kirjoitti:

  Näin tuon tax freessä eilen. Olet oikeassa. Se oli kamalampi livenä kuin kuvissa. Ja nimi ”Justin Bieber’s Girlfriend” sai minussa aikaan tahattoman naurunpyrskähdyksen :D

 16. Tiltu Kultu kirjoitti:

  Tuo Rihannan pullo on vielä kamalan epäkäytännöllinenkin! Ei saa kunnon otetta…

 17. Hyrrra kirjoitti:

  Olen teini, joka pitää tuota aivan järkyttävänä! :-D

 18. mju kirjoitti:

  Itse ajattelin ensimmäisenä, että ovatko Justinin tyttöystävä(t) kieroutuneita ja takertuvaisia… :) Livenä en ole pulloa nähnyt. Ilmeisesti onneksi. Näyttää mainoskuvassa myös siltä, että eri värisiä kuminauhoja olisi kietaistu pullon ympärille.

 19. Saara kirjoitti:

  Mun eka reaktion oli juurikin se, että mikä toi hirvitys oikeen on?! Testeriä kokeillessa ihmettelin, kuinka voikaan tehdä tollaselle hyväntuoksuselle hajuvedelle noin ruman pullon!

 20. amsku kirjoitti:

  No mutta, eikös Bieberiä kuuntele juuri 10-13 vuotiaat lapset/varhaisteinitytöt :) faneille se ei varmastikaan ole niin justiinsa, kunhan siinä lukee Bieber ja voi onessaan esitellä kavereille ja vertailla, että kuka on suurin fani. Lapsille ei niin tarvitse olla arvokasta.

 21. Annina kirjoitti:

  Uteliaana kysyn että tuoksuuko tuo hajuvesi yhtä kauhealle kuin ulkomuoto antaa ymmärtää? :)

  • Sanni Sanni kirjoitti:

   Sehän on aivan makuasia :) Minusta tuoksu on sellainen karkkimais-hedelmäinen niinkuin 98% julkkistuoksuista tuntuu olevan. Ne jotka tykkäävät sen tyylisistä tuoksuista, tykkäävät todennäköisesti Bieberinkin tuoksuista. :)

 22. Jebajebs kirjoitti:

  Tuo onjo semmonen loukkaus hajuvesi kohtaan! okeij,olen teini mutta silti tuo on jo sellannen että huhhuh! kuvissa näyttää paljon paremmalta! Ja juu tuo Rihannan hajuvesi pullokin on aika karmea,mutta mitä mietlä ootte tästä?
  http://tinyurl.com/l53h297
  Minun mielestä tuo on aika kivan näköinen,pullo on sellainen mikä ois just mulle ihanteellinen ja siinä ei ole mitää muovirinkuloita!

  • Sanni Sanni kirjoitti:

   mutta mitä mietlä ootte tästä?

   Ihan neutraali design, vaikka toki nuo äijien naamat tuollaisessa hempeän vaaleanpunaisessa pullossa on aika huvittavan näköistä….

Kommentoi