keskiviikko 16. tammikuu 2013

Postikortti New Yorkista

Tällainen pieni arjen ilostus tähän väliin. :)

Viime viikolla meille saapui postikortti, jonka olin runsas kuukausi aikaisemmin kadottanut New Yorkissa. Se oli ilmeisesti tipahtanut taskustani kadulle. Kylläpä oli iloinen yllätys kun se nyt tammikuussa kolahti postiluukustamme..!

NYCKortti1

Joku ystävällinen sielu oli löytänyt sen kadulta ja ilmeisesti vienyt kotiinsa tai kanniskellut mukanaan, ja laittanut sitten joulun alla postiin. Kortti katosi Manhattanilla Union Square Parkin lähellä ja postileima on Brooklyn-Queens-Staten Island.

NYCKortti2

Postittaja oli lisännyt kortin reunaan terveisensä ja sähköpostiosoitteensa ja pyysi ilmoittamaan jos saamme kortin. :) Arvelen hänen olleen sen verran utelias kortin sisällön suhteen että on kääntänyt sen. En oikein muuten keksi selitystä ”Hello squirrel fans” -tervehdykselle…! ^_^

Joka tapauksessa, sympaattista että kortti kotiutui. <3


29 Responses to “Postikortti New Yorkista”

 1. hayley kirjoitti:

  Voi miten ihana sattumus<3!

 2. Karoliina kirjoitti:

  Ihana yllätys! :)

 3. Voi miten ihanaa :) Ehkäpä saat uuden kirjeystävän? ;)

 4. candycane kirjoitti:

  Ihana että joku ventovieras nakkasi korttinne postiin! :D

 5. ärvee kirjoitti:

  Ehkäpä maailmasta löytyy vielä hyviäkin ihmisiä? :)

 6. Jii kirjoitti:

  Ihan mahtavaa! Tästä tuli välittömästi hyvälle tuulelle, sillä on kivaa kuulla näin ystävällisten ihmisten olemassa olosta. Erityisesti paljon illahduttaa, kun kyseessä on Nykin kaltainen suurkaupunki, jonka hälinässsä voisi kuvitella yksinäisen postikortin jäävän ihmisten jalkoihin.

 7. marski! kirjoitti:

  Ihanaa ku tommosia ihmisiä vielä on :)

 8. milipili kirjoitti:

  Todella siistiä!

 9. Kake kirjoitti:

  Oi miten ihana ihminen! Vähän samanlainen viba tuli, kun maanantaina lueskelin jotain juttua netistä, joku 19 kuvaa, jotka palauttavat uskosi ihmisiin, silleen hyvällä tavalla liikuttavaa.

 10. Liisa kirjoitti:

  Ooh, ihanaa että tuollaisia ihmisiä vielä on!
  Jos käy omalle kohdalle noin, niin lupaan itselleni että laitan kirjeen postiin :)

 11. Minä vain kirjoitti:

  Wau! Asiasta toiseen… SY-voiteeni loppui. Laveran my age, jota suosittelet. Oli ihanaa! Mitä käytät nyt? Onko uutta huippua tullut? Vai tarvisko ostaa vaan uusi sama. :D

  • Sanni Sanni kirjoitti:

   Mullakin on toinen Laveran My Age jonossa… ^_^ Toisaalta sain juuri Laveralta Wild Rose -silmänympärysgeelivoiteen joka tuntuu myöskin tosi hyvältä. On kevyemmän tuntuinen kuin My Age mutta toisaalta minulla ei kuivat silmänympärykset olekaan eli kevyet voiteet sopivat loistavasti. Pääasia (minulle) on, että tuote imeytyy nopeasti ja jättää ihon kosteutetun mutta ei rasvaisen tuntuiseksi.

 12. eekku kirjoitti:

  Hauska ylläri

 13. Myy kirjoitti:

  Ihana ihminen! :)

 14. Pauliina kirjoitti:

  Aah miten ihanaa! Mulle tulee tästä tosi newyorkilaisfiilis, vaikka toki tällaista muuallakin voisi sattua. Sun pitäisi lähettää tää juttu kertomuksena tänne:
  http://cityroom.blogs.nytimes.com/category/metropolitan-diary/

  • Sanni Sanni kirjoitti:

   Oi, tuo Diary-juttu on kyllä kiva, mutta sinne otetaan näköjään sääntöjen mukaan tarinoita vain newyorkilaisilta. No, voisihan sitä vaikka koettaa… ^_^

   • Pauliina kirjoitti:

    Koeta ihmeessä! :) En tietty tiedä kuinka tarkkoja siellä ovat, mutta lueskelen noita usein (monista tulee tosi hyvä mieli!) ja ainakin sellaisia muistan monta, joissa kirjoittaja ei enää asu NYC:ssä.

 15. amelié kirjoitti:

  Ihana!
  Meillä jäi kerran Italiassa kaksi matkaopasta ravintolaan. Yritimme hakea niitä seuraavana päivänä, mutta selvisi että ravintola oli kiinni sen ja sitä seuraavan päivän, eli emme ehtisi hakea oppaita ennen paluumatkaamme. Unohdus harmitti varsinkin sen takia että toinen oli kirjaston kirja..
  Matkalta paluun jälkeen oli kaikenlaista kiirettä ja kun lopuksi olin menossa kirjastoon myöntämään kadottaneeni kirjan ja korvaamaan sen, kirja olikin kuitattu palautetuksi. Joku oli siis ottanut sen talteen, selvittänyt kirjaston osoitteen kirjassa olleiden leimojen perusteella ja lähettänyt sen Suomeen. :D

  • Sanni Sanni kirjoitti:

   Eikä miten mahtava tarina..! Uskomatonta viitseliäisyyttä joltain todella ystävälliseltä ihmiseltä!

 16. seidi kirjoitti:

  AIvan ihana juttu! : )

 17. Harmaafuksia kirjoitti:

  Aivan ihana juttu! Kyllä tuli hyvä mieli kun joku on nähnyt vaivaa ja postitti kortin, huippu homma!

 18. 2000 kirjoitti:

  Voi miten ihana yllätys! =)

 19. Mari kirjoitti:

  Päivän piristys! Ihana :)

 20. Emma kirjoitti:

  Hello my dear. I’m sitting right at Union Square Park for lunch and squirrels kipittelevät around me. Do you remember the yoghurt pot, which I put snacks in Venice? It has followed me faithful to Greece and today I ate on the packaging of salad and soy patties. There is not any strange eväspurkkia dig up in the middle of the city, the parks are full of eväslounaitaan-eating New Yorkers. Nice and homey. Weather is still favored, today the sun is shining from a cloudless sky. So moody sit and watch the people in the parks, as the sun filters through the trees and branches through the passers-by are drawn against the sky as dark circle surrounded by a sun silhouettes. – Kyllähän tuosta selvän saa :D

  • Sanni Sanni kirjoitti:

   Oliko tuo siis Google Translaten tulos? :)

   En epäillytkään etteikö tekstiä olisi helppoa kääntää.

 21. Miaminttu kirjoitti:

  Mä voisin vaikka vannoa, että bongasin sun kynnet erään feissarimokiin päätyneen tyypin blogista (yritän tässä korostaa, että tuo sheisse ei ole normaalia lukemistani xD): http://glamwithsigrid.blogspot.fi/2012/10/obscene-sight.html

  • Sanni Sanni kirjoitti:

   Voi hyvänen aika noita tyyppejä… ^_^ Kuka jaksaa kirjoittaa keksittyä hupia jota kukaan ei edes lue? No, elämänsä kullakin. :)

 22. Ulpu kirjoitti:

  Onpa ihana juttu! :)

 23. ella kirjoitti:

  Mikä ilahduttava karkkipäivämäinen sattumus! Piristää päivää tietää, että noin mukavia ihmisiä on olemassa :)

Kommentoi